مواد لازم برای کرواسان زردآلو
- کره :250 گرم پنیر خامه ای:90 گرم
- آرد :300 گرم پودر شکر:2 قاشق سو پ خوری
- وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
- مارمالاد زردآلو :به میزان لازم
درست کردن کرواسان زردآلو ی خانگی
طرز تهیه کرواسان زردآلو
ابتدا پنیر خامه ای و کره را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه وانیل و پودر شکر را افزوده و مخلوط کنید، سپس آرد را بیافزایید و هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.
خمیر را کمی ورز داده و آن را با وردنه باز کنید، سپس به شکل 12 مثلث یک اندازه قالب بزنید.
وسط هر خمیر مقداری مارمالاد زردآلو قرار داده و آن را از قسمت قاعده به سمت راس مثلث رول کنید.
سپس رول ها را داخل سینی فر بچینید و برای 15 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا طلایی شده و بپزد.

نکات تکمیلی در مورد کرواسان زردآلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کرواسان زردآلو را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402