مواد لازم برای پاستا ی فلفلی و اسفناج
- روغن زیتون :2 قاشق چایخوری
- پیاز خرد شده: 1 عدد
- سیر له شده: 2 حبه
- تکه های فلفل خشک شده:نصف قاشق چایخوری
- پاستای پنه:200 گرم
- گوجه فرنگی خرد شده:400 گرم
- پونه کوهی خشک:100 میلی گرم
- برگ اسفناج:125 گرم
- پنیر پارمیسان رنده شده:25 گرم
طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج
ابتدا قابلمه ی آب را روی حرارت قرار داده و بعد از جوشیدن پاستا و نمک را افزوده و بعد از اینکه نرم شد آن را آبکش کنید.در این فاصله یک عدد پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ نمایید.
سیر را هم له کرده و بیافزایید ، در ادامه تکه های فلفل خشک شده را بریزید و اجازه دهید همه مواد سرخ شوند.در مرحله بعد گوجه فرنگی خرد شده را افزوده و پونه را هم بریزید و اجازه دهید برای چند دقیقه مواد با هم بپزد.
در آخرین مرحله اسفناج را خرد کرده و بیافزایید و بگذارید کمی نرم شود.پاستا را داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید ، در آخرین مرحله کمی نمک و فلفل بپاشید و پنیر را هم بریزید.
بعد از اینکه همه مواد با هم مخلوط شدند پاستا را در ظرف سرو بکشید و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد پاستای فلفلی و اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستای فلفلی و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف