طرز تهیه “پاستای فلفلی و اسفناج”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/a39e95dc-b7f4_.jpg

مواد لازم برای پاستا ی فلفلی و اسفناج

  • روغن زیتون :2 قاشق چایخوری
  •  پیاز خرد شده: 1 عدد
  •  سیر له شده: 2 حبه
  •  تکه های فلفل خشک شده:نصف قاشق چایخوری
  • پاستای پنه:200 گرم
  • گوجه فرنگی خرد شده:400 گرم
  • پونه کوهی خشک:100 میلی گرم
  • برگ اسفناج:125 گرم
  • پنیر پارمیسان رنده شده:25 گرم


86738234-b386_.jpg

طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج

ابتدا قابلمه ی آب را روی حرارت قرار داده و بعد از جوشیدن پاستا و نمک را افزوده و بعد از اینکه نرم شد آن را آبکش کنید.در این فاصله یک عدد پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ نمایید.

سیر را هم له کرده و بیافزایید ، در ادامه تکه های فلفل خشک شده را بریزید و اجازه دهید همه مواد سرخ شوند.در مرحله بعد گوجه فرنگی خرد شده را افزوده و پونه را هم بریزید و اجازه دهید برای چند دقیقه مواد با هم بپزد.

در آخرین مرحله اسفناج را خرد کرده و بیافزایید و بگذارید کمی نرم شود.پاستا را داخل مواد بریزید و خوب مخلوط کنید ، در آخرین مرحله کمی نمک و فلفل بپاشید و پنیر را هم بریزید.

بعد از اینکه همه مواد با هم مخلوط شدند پاستا را در ظرف سرو بکشید و سرو نمایید.



46a4ef66-fdeb_.jpg

نکات تکمیلی در مورد پاستای فلفلی و اسفناج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستای فلفلی و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟40