مواد لازم برای شربت ریواس

شربت ریواس
طرز تهیه شربت ریواس
ریواس ها را با آب بشویید و پوست آن را با چاقو بکنید و مغز سفید آن را به تکه های 8 سانتیمتری برش بزنید.
شکر و ریواس را با هم مخلوط کنید و به مدت 24 ساعت در فضای خنک اتاق نگه دارید. هر 6 ساعت یک بار آنها را هم بزنید تا شکر تبدیل به شهد شود.
اگر بعد از 24 ساعت هنوز دانه های شکر در داخل ظرف دیده میشود می توانید آن را روی حرارت قرار دهید تا به شربت تبدیل شود.
در غیر این صورت شربت ریواس را از صافی رد کنید. شربت آماده را در یخچال نگهداری کنید و در هنگام استفاده با آب رقیق کنید.
نکات تکمیلی در مورد شربت ریواس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
شربت ریواس را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
شربت ریواس ، طرز تهیه شربت ریواس
4.344