مواد لازم برای نان پوسته ای
- آرد نان : 6 فنجان
- آب:2 فنجان
- نمک:1 قاشق غذا خوری
- شیر:1 فنجان
- مخمر خشک :2 قاشق غذا خوری
- کره نرم :2 قاشق غذا خوری
- شکر :1 قاشق غذا خوری
پخت نان پوسته ای
طرز تهیه نان پوسته ای
ابتدا مخمر و شکر را در کاسه ای بریزید و با دو فنجان آب مخلوط کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس آن را کنار بگذارید تا استراحت کرده و به شکل کرم درآید.
در مرحله بعد کره و شیر را به مخلوط مخمر افزوده و هم بزنید ، سپس دو سوم آرد را افزوده و خوب مخلوط کنید تا مواد به خورد هم بروند.
در آخر باقی آرد را افزوده و مخلوط کنید، خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید و برای 7 الی 8 دقیقه آن را ورز دهید تا کاملا نرم و لطیف شود.
سپس داخل کاسه چربی بگذارید و روی آن را بپوشانید و برای یک ساعت کنار بگذارید تا استراحت کرده و حجم آن دو برابر شود.
روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را بعد از یک ساعت روی آن قرار داده و به دو قسمت تقسیم کنید.
سپس آن را داخل ظرف برگردانید، رویش را با پارچه بپوشانید و برای 40 دقیقه دیگر کنار بگذارید تا ورآید.
خمیرها را بعد از این مدت زمان در سینی فر قرار دهید و برای 20 دقیقه تا نیم ساعت در فری که با دمای 400 درجه فارنهایت گرم شده بگذارید تا نان پخته و طلایی شود.
نان پوسته ای
نکات تکمیلی در مورد نان پسته ای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 25دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
نان پسته ای را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه