مواد لازم مرغ انگشتی با سس پرتقال غلیظ
- رندۀ پوست پرتقال :2 عدد پرتقال
- آب پرتقال : ¾پیمانه
- آب لیمو ترش تازه: ¼پیمانه
- سیر له شده :2 حبه
- پودر خردل :¾پیمانه
- نمک :½ قاشق چایخوری
- پودر زنجفیل :¼ قاشق چایخوری
- جوز هندی :¼قاشق چایخوری
- سینۀمرغ پاک کرده خرد شده:2 عدد (حدود800گرم)
- خرده نان :½ پیمانه
- کره:1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه : ½ قاشق چایخوری
- نشاستۀ ذرت:1 قاشق غذاخوری
- عسل:¼ پیمانه
- اسپری روغن گیاهی :برای چرب کردن

طرز تهیه مرغ انگشتی با سس پرتقال غلیظ
ابتدا دو عدد سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید، سپس شسته و خرد نمایید.
حالا کاسه بزرگی بردارید و سیر را رنده و یا له کرده و داخل آن بریزید، سپس پوست دو عدد پرتقال را رنده کرده و اضافه نمایید.
در ادامه آب پرتقال، آب لیمو ، پودر خردل، نیمی از نمک، پودر زنجبیل و جوزهندی را افزوده و همه مواد را بخوبی مخلوط کرده و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا بماند.
در این فاصله فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی فر را چرب نمایید. خرد نان ، نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
بعد از یک ساعت مرغ را از یخچال بیرون آورده و مواد روی آن را پاک کنید، سپس در مخلوط خرده نان بغلطانید و در سینی فر بچینید.
سینی را برای 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و برشته شود. در این فاصله نشاسته ذرت را در سسی که مرغ ها را با آن مزه دار کرده بودید مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید.
بعد از اینکه سس شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کرده و مدام هم بزنید تا غلیظ شود، سپس عسل را افزوده و شعله را خاموش کنید.
مرغ را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و با چند برگ جعفری یا سبزی مورد علاقه تان تزیین کرده و با سس پرتقال سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ انگشتی با سس پرتقال غلیظ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مرغ انگشتی با سس پرتقال غلیظ را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده