مواد لازم برای شیشلیک ایتالیایی
- راسته شیشلیکی :4 عدد
- آردسفید:20 پیمانه
- تخم مرغ :2 عدد
- آرد سوخاری:یک پیمانه
- پنیر پارمزان :یک پیمانه
- پنیر موتزارلا:به میزان لازم
- روغن زیتون :به میزان لازم
- نمک، فلفل و زعفران :به میزان لازم
طرز تهیه شیشلیک ایتالیایی
ابتدا 4 عدد راسته شیشلیکی را با نمک ، فلفل، روغن زیتون و زعفران مخلوط کرده و خوب ماساژ دهید تا همه جای گوشت به مواد آغشته شود.
سپس گوشت مزه دار شده در یک ظرف دربسته قرار داده و برای دو ساعت در یخچال نگهداری کنید تا طعم گرفته و ترد شود.
در این فاصله آرد سوخاری و پنیر پارمزان را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و هم بزنید تا باز شود.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، بعد از دو ساعت گوشت ها را از یخچال بیرون آورده و سس روی آن را پاک کنید.
گوشت ها را ابتدا در آرد سفید بغلطانید ، سپس داخل تخم مرغ فرو کرده و در آخر به مخلوط آرد سوخاری و پنیر آغشته کرده و داخل تابه سرخ نمایید.
بعد از اینکه هر دو طرف گوشت ها را سرخ کردید روی هر کدام یک ورق پنیر موتزارلا قرار داده و برای چند دقیقه به فر منتقل نمایید تا پنیر آب شده و طلایی شود.
شیشلیک ایتالیایی را در ظرف مورد نظر بچینید و با برش هایی از لیمو و سبزیجات مورد علاقه تزیین کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد شیشلیک ایتالیایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
شیشلیک ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز