مواد لازم برای پودینگ توت فرنگی
- توت فرنگی:500 گرم
- زردآلو یا آلوی بدون هسته:200 گرم
- شکر آسیاب شده:100 گرم
- آب لیموترش :به میزان لازم
- آرد:250 گرم
- شکر:75 گرم
- بیکینگ پودر:2 قاشق چای خوری
- تخم مرغ :یک عدد، زده شده
- شیر پرچرب:150 میلی لیتر
- کره:75 گرم، ذوب شده و خنک شده
- خامه: برای تزیین
طرز تهیه پودینگ توت فرنگی
ابتدا فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
توت فرنگی و آلو یا زردآلو را از وسط برش بزنید هسته آن را بیرون آورده و خرد کنید. شکر آسیاب شده ، 25 گرم آرد و آبلیمو را به میوه های خرد شده اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید.
قالب مورد نظر را چرب کرده مخلوط بالا را داخل آن بریزید.
تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را داخل آن آب کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
در این فاصله در ظرف دیگری تخم مرغ را هم بزنید، باقی مانده آرد ، شکر و بکینگ پودر را افزوده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. شیر را به تدریج افزوده و همه مواد را با هم مخلوط کنید ،
در آخر کره را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا به شکل خمیر نرم و لطیف دربیاید.خمیر آماده شده را روی مواد قبلی داخل قالب بریزید و همه جای آن خوب پخش کنید.
قالب را برای 35 تا 40 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا پخته و طلایی شود.بعد از اینکه پودینگ پخته شد آن را از فر بیرون آورید و با توت فرنگی و خامه تزیین کرده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد پودینگ توت فرنگى
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
پودینگ توت فرنگى را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!! مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!