ابتدا قهوه و شیر را با هم مخلوط کرده در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای به همراه شکر خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس مخلوط قهوه و شیر را به تدریج به زرده ها افزوده و در عین حال آن را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
حالا آن را کنار بگذارید تا سرد شود.در مرحله بعد 500 گرم خامه را داخل کاسه ای بریزید و آن را داخل کاسه ای پر از یخ قرار داده با هم زن انقدر بزنید تا فرم گرفته و کاملا سفت شود.
مخلوط تخم مرغ و قهوه را به خامه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مایه بستنی را داخل قالب مورد نظر بریزید و به مدت 5 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب ببندد.
بعد از گذشت این زمان بستنی را از فریزر خارج کرده چند اسکوپ از آن را در ظرف بستنی خوری بکشید و با بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده تزیین کنید.