طرز تهیه “فلورانتین” بادام بسیار خوش طعم

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/4590e841-cfb9_.jpg

مواد لازم فلورانتین

  • کره ی پاستوریزه :40 گرم
  • خامه ی فرم گرفته :یک پیمانه سر پر
  • شکر:سه چهارم پیمانه
  • پوست پرتقال :70 گرم
  • بادام پرک :140 گرم
  • آرد سفید گندم:سه چهارم پیمانه
  • شکلات قهوه ای خرد شده :250 گرم
  • روغن جامد :2-1 قاشق غذاخوری


b950f67c-7d9d_.jpg

تهیه فلورانتین بادام 

روش تهیه فلورانتین

ابتدا کره را در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید ذوب شود، شکر و خامه را افزوده و مخلوط کنید و بعد از اینکه مواد شروع به جوشیدن کرد شعله را خاموش کنید.
در ادامه آرد را افزوده و مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شود، سپس پوست پرتقال و بادام پرک را بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
سینی فر را چرب کرده و هر بار مقداری از مواد را بردارید و با فاصله از هم داخل سینی فر بریزید و حالت دهید.
سینی را برای 10 دقیقه در طبقه وسط فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید تا شیرینی ها پخته و لبه های آن طلایی شود.
در این فاصله شکلات را ذوب کرده و روغن را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
بعد از اینکه شیرینی ها خنک شدند مخلوط شکلات را روی آن ها بمالید و سرو کنید.


76d02c94-6ffa_.jpg

شیرینی فلورانتین بادام

نکات تکمیلی در مورد فلورانتین

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
فلورانتین را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟
این مطلب مفید بود ؟60