ابتدا آرد گندم، آرد ذرت، شکر، مایه خمیر و نمک را با هم مخلوط کرده و آب و روغن را بریزید و خمیر را برای چند دقیقه ورز دهید تا یکدست شود.
سپس خمیر را به شکل یک گلوله در آورده و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید یک ساعت استراحت کند.
در این میان مواد داخل کالزون را آماده کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود سپس پیاز را افزوده و تفت دهید.
زمانی که پیاز کمی سبک شد سیر را افزوده و اجازه دهید عطر آن بلند شود، سپس گوشت را بریزید و به همراه پیاز تفت دهید تا سرخ شود.
زمانی که گوشت و پیاز سرخ شدند، قارچ را به تابه بیافزایید و همچنان تفت دهید تا آب آن جمع شود، سپس نمک و فلفل را اندازه کنید.
در آخر سس پیتزا را بریزید و همه مواد را زیر و روکنید تا با هم ترکیب شوند، شعله را کم کنید و برای چند دقیقه مواد را بپزید تا جا بیافتد.
برای درست کردن سس پیتزا رب گوجه را با مقداری روغن سرخ کرده و بقیه مواد را اضافه نمایید و با حرارت ملایم اجازه دهید مواد پخته و سس غلیظ گردد.
در این میان نیمی از پنیر را با یکی از تخم مرغ ها، اسفناج ، نمک و فلفل مخلوط نموده و کنار بگذارید.
تخم مرغ باقی مانده را در کاسه ای بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا باز شود
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد و حجم آن دو برابر شد ، روی یک سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
خمیر را به کمک وردنه باز و پهن کنید، قالب را خوب چرب کرده و یکی از خمیرها را داخل آن پهن کنید طوری که دیواره های قالب هم پوشیده شود.
به کمک یک چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کرده و پنیر را روی آن بپاشید، در ادامه مایه گوشت را بریزید و مخلوط اسفناج را روی آن افزوده و خوب پخش کنید.
خمیر دوم را روی مواد پهن کرده و لبه های آن را به خمیر زیری وصل کنید. به کمک یک قلمو تخم مرغ زده شده را روی خمیر بمالید.
قالب را برای 40 دقیقه در طبقه وسط فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
بعد از اینکه سطح خمیر طلایی شد آن را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود، سپس برش زده و سرو نمایید.