“بیسکویت قالبی” را با این روش ساده درست کنید

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/ab25ce28-009a_.jpg

مواد لازم برای بیسکویت قالبی

  • کره :100 گرم 
  • شکر یک بار الک شده :50 گرم
  • زرده تخم مرغ :یک عدد
  • پودر بادام یک بار الک شده :30 گرم
  • آرد سه بار الک شده:100 گرم
  • وانیل:اندکی
  • سفیده تخم مرغ یا رویال آیسینگ برای تزیین :سفیدهٔ یک تخم مرغ یا رویال آیسینگی که با یک سفیده تهیه شده



ce9adcc3-2314_.jpg

بیسکویت قالبی جذاب و خوشمزه

طرز تهیه بیسکویت قالبی

قبل از انجام هر کاری کره را از یخچال بیرون آورده و اجازه دهید تا به دمای محیط برسد.

در این میان 30 گرم بادام را داخل غذاساز پودر کرده و الک کنید. 100 گرم آرد را برای سه مرتبه الک کرده و کنار بگذارید.

کره را که حالا به دمای محیط رسیده و نرم شده داخل کاسه همزن بریزید و بزنید تا باز شود. سپس شکر را افزوده و مجدد مخلوط نمایید تا رنگ آن روشن شده و حالت کرم پیدا کند.

در مرحله بعد وانیل و یک عدد زرده تخم مرغ را افزوده و هم بزنید تا مواد یکدست و پفدار شود.

در این مرحله پودر بادام را اضافه کنید و مواد را مجدد هم بزنید تا حدی که یکدست شود. در ادامه آرد را در چند مرحله افزوده و مواد را مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.

خمیر بدست آمده را در یک کیسه قرار داده و برای حدود 30 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.

بعد از نیم ساعت خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار داده و با وردنه باز کنید تا به ضخامتی حدود 4 میلی متر برسد.

خمیر را با قالب های دلخواه برش زده و داخل سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده شده بچینید.

روی بیسکویت ها سفیده تخم مرغ بمالید و برای یک ربع با دمای 170 الی 180 درجه بپزید.



45b6f5d8-0ad5_.jpg

بیسکویت قالبی ساده

نکات تکمیلی در مورد بیسکویت قالبی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بیسکویت قالبی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت
این مطلب مفید بود ؟222