در ابتدا فلفل های قرمز را ریزخرد کنید.سپس داخل کاسه ای فلفل قرمز را با آبلیمو، شکر، مقداری نمک و زردچوبه و نیز برگ گشنیز مخلوط کنید و بگذارید این مخلوط به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق بماند.
داخل یک قابلمه کوچک تفلون مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.
یک دانه خردل را داخل قابلمه بیاندازید و آنقدر تفت دهید تا دانه خردل بترکد.
سپس بقیه دانههای خردل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا روغنی شوند. در قابلمه را بگذارید و به آرامی تکان دهید تا در اثر حرارت تمام دانهها بترکد .
کره را داخل قابلمه بیندازید و درب قابلمه را بگذارید و حدود 30 ثانیه حرارت دهید.
بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
انبه های خردشده را به مخلوط دانههای خردل اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر با سرعت ملایم آنها را هم بزنید.
گوشت راسته را به ضخامت دو نیم سانتیمتر برش دهید.و روی آن به اندازه ⅛ قاشق چایخوری نمک و فلفل بپاشید.
تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن داخل آن اسپری کنید.سپس گوشت استیک را داخل تابه بگذارید و دو طرف آن را هر کدام به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا ازخامی در بیاید.
5 دقیقه صبر کنید تا استیک کمی نرم شود، سپس آن را از وسط به لایههای باریکتر برش بزنید.
باگتها را به صورت مورب به ضخامت 1.5 سانتیمتر ببرید و روی آن کره بمالید و در تابه تست کنید.
سپس نان های تست شده را داخل ظرف صافی قرار داده و کمی گوشت سرخ شده یا استیک های نواری بریده شده را روی آن ها گذاشته و مخلوط انبه و دانه های خردل را روی آن ریخته و سرو کنید.