مواد لازم شیرینی زنجفیلی لهستانی
- کره:115 گرم
- آرد :3 پیمانه
- شکر: 1 پیمانه
- عسل :1 پیمانه
- تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
- آب :4 قاشق غذاخوری
- دارچین:1 قاشق چای خوری
- زنجفیل: 1 قاشق چای خوری
- جوش شیرین :1 قاشق چای خوری
- میخک :½ قاشق چای خوری
- شکلات نیمه شیرین :به میزان دلخواه
- شکلات مایع :به میزان دلخواه
شیرینی زنجفیلی لهستانی
طرز تهیه شیرینی زنجفیلی لهستانی
ابتدا جوش شیرین را در سه قاشق آب حل کرده و کنار بگذارید. حالا دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید تا باز شود
سپس شکر را افزوده و با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و رقیق شود. در ادامه جوش شیرین را بریزید و مواد را مخلوط کنید.
در مرحله بعد زنجبیل، دارچین، میخک و عسل را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید . در آخر آرد را آرام آرام بریزید و خوب هم بزنید تا خمیر درست شود،
خمیر را کمی ورز داده و روی آن را بپوشانید و برای نیم ساعت کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود .
بعد از نیم ساعت خمیر را بیرون آورده و آن را روی یک سطح صاف قرار داده و با وردنه باز کنید تا جایی که ضخامت آن به نیم سانتیمتر برسد .
خمیر را قالب زده و در سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید . شیرینی ها را برای 10 دقیقه در فری که با دمای 207 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید.
در این فاصله شکلات را خرد کرده و در یک کاسه فلزی بریزید ، سپس آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و هم بزنید تا ذوب شود بعد از اینکه شیرینی ها خنک شدند شکلات را روی آنها بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی زنجفیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
شیرینی زنجفیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال