مواد لازم میگوی لیمویی با برنج
- برنج سفید دانه بلند :1 پیمانه
- سرکه سفید :½ پیمانه
- روغن زیتون :1 قاشق غذاخوری
- سیر خرد شده :3 حبه
- فلفل قرمز :¼ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- میگوی متوسط پاک شده :450 گرم
- لیموی برش زده:1 عدد
- جعفری ساتوری شده:2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه میگوی لیمویی با برنج
ابتدا یک پیمانه برنج را شسته و با سرکه ، فلفل قرمز ، نمک ، روغن زیتون ، سیر خرد شده و فلفل سیاه مخلوط کنید.
دو پیمانه آب به مخلوط برنج افزوده و آن را در ظرف مخصوص بریزید ، سپس برای 20 دقیقه داخل مایکروویو قرار دهید تا بپزد.
در طول فرآیند پخت برنج آن را دو بار از مایکروویو خارج کرده و هم بزنید و دوباره برگردانید داخل مایکروویو.
در این فاصله میگوها را پاک کرده و بشویید ، سپس بگذارید خشک شود. یک عدد لیمو را هم حلقه ای برش بزنید.
بعد از اینکه برنج خوب پخت، میگو و برش های لیمو را داخل آن بریزید و مخلوط کنید.
سپس برای 3 تا 4 دقیقه دیگر داخل مایکروویو قرار دهید تا بپزد.
مخلوط برنج و میگو را از مایکروویو خارج کرده و بعد از دو تا 3 دقیقه در آن را بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید.
جعفری خرد شده را روی میگو پلو لیمویی بریزید و گرم میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد میگوی لیمویی با برنج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
میگوی لیمویی با برنج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده