مواد لازم برای رولت مرغ آسپاراگوس
- سس مایونز :1/2 فنجان
- خردل :3 قاشق غذا خوری
- لیمو ترش :1 عدد
- ترخون خشک :2 قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه :1 قاشق چای خوری
- نمک :1/2 قاشق چای خوری
- مارچوبه تازه :16 عدد
- سینه مرغ بدون استخوان :4 عدد
- پنیر گودا :4 برش
- پودر سوخاری ( پودر پانکو یا بیسکویت ترد خرد شده ) :1 فنجان
طرز تهیه رولت مرغ آسپاراگوس
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوان های آن را خارج کنید ، سپس بشویید و بگذارید خوب خشک شود.
در این فاصله سس را آماده کنید. برای این کار، ابتدا آب یک عدد لیموترش را بگیرید و پوست آن را رنده کرده و داخل کاسه ای بریزید.
سپس خردل ، مایونز نمک ، فلفل و ترخون خشک را افزوده و مخلوط نمایید.
مارچوبه ها را بخارپز کرده و کنار بگذارید ، مرغ ها را کمی بکوبید تا نازک شود.
میان هر تکه مرغ 4 عدد مارچوبه قرار داده و یک برش پنیر قرار دهید ، سپس آن را رول کنید.
روی هر رول مقداری از سسی که آماده کرده اید بمالید و کمی پودر سوخاری بپاشید و کنار بگذارید.
سینی فر را چرب کرده و رولت مرغ را داخل آن بچینید و در فری که از قبل با دمای 475 درجه فارنهایت گرم شده بگذارید تا برای 25 دقیقه پخته و برشته شود.
رولت مرغ آسپاراگوس را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و بعد از برش زدن سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد رولت مرغ آسپاراگوس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
رولت مرغ آسپاراگوس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!