طرز تهیه “کیک سیب کاراملی” خوشمزه مخصوص پذیرایی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/6d5fc173-7d0b_.jpg

مواد لازم برای تهیه کیک

  • آرد چند منظوره :700 گرم
  • شکر:360 گرم
  • مخلوط چاشنی پای کدو یا پای سیب :½1 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر:2 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین:نصف قاشق چای خوری
  • نمک دانه ریز :یک قاشق چای خوری
  • سیب :4 عدد بزرگ
  • تخم مرغ :3 عدد بزرگ
  • روغن مایع :8 قاشق سوپ خوری
  • پنیر خامه ای:110گرم
  • پوست پرتقال رنده شده :به اندازه یک پرتقال
  • وانیل :یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای کارامل روی کیک

  • شکر :8 قاشق سوپخوری (یا 113 گرم)
  • عسل بهاره :یک قاشق سوپ خوری
  • خامه غلیظ :2 قاشق سوپ خوری
  • گردوی تست و خردشده:170 گرم
  • وانیل :نصف قاشق چای خوری
  • نمک :به مقدار لازم


023dc488-1fd8_.jpg

 پخت خانگی کیک سیب کاراملی

طرز تهیه کیک سیب کاراملی

ابتدا پوست سیب ها را گرفته و هسته آنها را جدا کنید ، سپس آنها را به شکل ورقه ای برش زده و در ظرفی بریزید و 60 گرم شکر را روی آن بپاشید.
در ادامه نصف قاشق چای خوری چاشنی پای را افزوده و آن را کنار بگذارید . در این فاصله باقیمانده شکر و باقی مانده چاشنی پای را با بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک مخلوط کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید
. کاسه ای دیگر بردارید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید سپس روغن را افزوده و پنیر خامه ای، وانیل و رنده پوست پرتقال را هم بریزید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
مخلوط آرد و تخم مرغ را با هم ترکیب کرده و با یک قاشق چوبی یا لیسک تا جایی هم بزنید که فقط با هم ترکیب شوند . تابه نچسبی را با کره چرب کرده و کمی آرد بپاشید.
سپس یک سوم از سیب ها را در کف تابه بچینید و یک سوم از خمیر را روی آن بریزید. در ادامه یک دوم از سیب ها را روی خمیر بچینید و دوباره یک دوم خمیر را روی آن بریزید.
در آخر باقی مانده سیب ها را چیده و باقیمانده خمیر را روی آن بریزید .قالب را برای یک ساعت الی هفت و پنج دقیقه در فری که با دمای 177 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید.
بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شود سپس آن را از قالب خارج کرده و کنار بگذارید. در این فاصله کارامل را به روش زیر درست کنید:
شکر، عسل و 2 قاشق سوپ خوری آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و رنگ شکر تغییر کرده و تیره شود برای این کار به 15 دقیقه زمان نیاز است.
وقتی کارامل قهوه ای روشن شد آن را از روی حرارت برداشته و خامه را به آرامی اضافه نموده و هم بزنید تا یکدست شود.
گردو، وانیل و نمک را افزوده و بگذارید تا خنک شده و غلیظ و شربتی شود، کارامل خنک شده و غلیظ شده را روی کیک بریزید و برای مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک شده و جا بیافتد سپس سرو نمایید.
 


a379dd7f-c1f4_.jpg

کیک با سیب کاراملی

نکات تکمیلی در مورد کیک سیب کاراملی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
کیک سیب کاراملی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال
این مطلب مفید بود ؟116