ابتدا پوست سیب ها را گرفته و هسته آنها را جدا کنید ، سپس آنها را به شکل ورقه ای برش زده و در ظرفی بریزید و 60 گرم شکر را روی آن بپاشید.
در ادامه نصف قاشق چای خوری چاشنی پای را افزوده و آن را کنار بگذارید . در این فاصله باقیمانده شکر و باقی مانده چاشنی پای را با بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک مخلوط کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید
. کاسه ای دیگر بردارید و تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید سپس روغن را افزوده و پنیر خامه ای، وانیل و رنده پوست پرتقال را هم بریزید و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید.
مخلوط آرد و تخم مرغ را با هم ترکیب کرده و با یک قاشق چوبی یا لیسک تا جایی هم بزنید که فقط با هم ترکیب شوند . تابه نچسبی را با کره چرب کرده و کمی آرد بپاشید.
سپس یک سوم از سیب ها را در کف تابه بچینید و یک سوم از خمیر را روی آن بریزید. در ادامه یک دوم از سیب ها را روی خمیر بچینید و دوباره یک دوم خمیر را روی آن بریزید.
در آخر باقی مانده سیب ها را چیده و باقیمانده خمیر را روی آن بریزید .قالب را برای یک ساعت الی هفت و پنج دقیقه در فری که با دمای 177 درجه سانتیگراد گرم شده بپزید.
بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شود سپس آن را از قالب خارج کرده و کنار بگذارید. در این فاصله کارامل را به روش زیر درست کنید:
شکر، عسل و 2 قاشق سوپ خوری آب را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و رنگ شکر تغییر کرده و تیره شود برای این کار به 15 دقیقه زمان نیاز است.
وقتی کارامل قهوه ای روشن شد آن را از روی حرارت برداشته و خامه را به آرامی اضافه نموده و هم بزنید تا یکدست شود.
گردو، وانیل و نمک را افزوده و بگذارید تا خنک شده و غلیظ و شربتی شود، کارامل خنک شده و غلیظ شده را روی کیک بریزید و برای مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک شده و جا بیافتد سپس سرو نمایید.