طرز تهیه “ریسوتو با مارچوبه لیمویی”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/953adfbc-9afa_.jpg

مواد لازم برای ریسوتو با مارچوبه لیمویی

  • یک دسته:مارچوبه 
  • دو قاشق غذاخوری: روغن زیتون
  • یک پیمانه:پیاز
  • یک ساقه:پیازچه خرد شده
  • یک حبه:سیر رنده شده
  • یک پیمانه:برنج
  • نصف پیمانه:آب مرغ
  • دو قاشق غذاخوری: آب لیموترش
  • یک قاشق غذاخوری:پوست رنده شده لیموترش
  • 5 پیمانه:آب سبزیجات
  • نمک و فلفل سیاه
  • ¼ پیمانه: خمیر مایه
  • یک قاشق غذاخوری:برگ تازه آویشن  
 

c6736c07-97c2_.jpg

طرز تهیه  ریسوتو با مارچوبه لیمویی

ابتدا پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید، سپس پیازچه و سیر را افزوده و سرخ کنید. در ادامه برنج را بریزید و چند دقیقه هم بزنید تا طعم بگیرد.

سپس آب مرغ را افزوده و پوست لیموترش را رنده کرده و بریزید. اجازه دهید مواد بجوشد و آب آن کشیده شود. دقت کنید در این فاصله مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

یک پیمانه آب سبزیجات را اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که آب تبخیر شد دوباره یک پیمانه دیگر از آب سبزیجات را اضافه نمایید.تا زمانی که برنج خوب شفته شود به 5 پیمانه آب نیاز دارید.

.در آخرین مرحله نمک و فلفل را افزوده و خمیر و آویشن را هم بریزید مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.مارچوبه های آب پز یت بخارپز شده را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. ریسوتو را در ظرف دلخواه بکشید و میل کنید. 



1ff081f7-57f8_.jpg

نکات تکمیلی در مورد ریسوتو با مارچوبه لیمویی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
ریسوتو با مارچوبه لیمویی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟40