مواد لازم برای چلو جومبالایا
- برنج :1 فنجان
- پیاز :1 عدد
- سیر :1 لپه
- کره :قدری
- فلفل سیاه :قدری
- نمک : قدری
- فلفل هندی : قدری
- میگو تاره : چند دانه
- گوجه فرنگی : 250 گرم
طرز تهیه چلو جومبالایا
ابتدا برنج را شسته و در آب جوش و نمک بریزید و آبکش نمایید. در این فاصله میگو ها را پاک کرده، بشویید و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند.
پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید ، سیر را هم بریزید و تفت دهید . میگوها را هم برزید تا چند دقیقه تفت بخورد. در ادامه گوجه را رنده کرده و اضافه نمایید.
نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را افزوده و مواد را با برنج مخلوط نمایید و در قابلمه بریزید و بگذارید دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد چلو جومبالایا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
چلو جومبالایا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز