مواد لازم برای تارت تخم مرغ و جعفری
- خمیر تارت :300 گرم
- خامه :¾ پیمانه
- برگ تازه جعفری خردشده:¼ پیمانه
- تخم مرغ :3 عدد
- زرده تخم مرغ :1 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز:1 عدد
- سرکه قرمز:2 قاشق سوپ خوری
- نمک :به مقدار دلخواه
- روغن زیتون :به مقدار دلخواه
- فلفل :به مقدار دلخواه
طرز تهیه تارت تخم مرغ و جعفری
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا در طول آماده سازی مواد تارت گرم و آماده شود.
خمیر را داخل قالب مورد نظر پهن کرده و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید.
خمیر را بعد از نیم ساعت از یخچال بیرون آورده و یک لایه کاغذ روغنی روی آن پهن کنید و کمی برنج روی آن بریزید و برای یک ربع در فر قرار دهید.
خمیر تارت را از فر خارج کرده و برنج و کاغذ را از روی آن برداشته و برای 5 دقیقه دیگر در فر بگذاردی تا طلایی شود.
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با یک عدد زرده خوب هم بزنید تا باز شود، سپس نمک و فلفل را افزوده و خامه را بریزید و خوب مخلوط نمایید.
جعفری خرد شده را کف خمیر بپاشید و مخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید، قالب را برای 20 دقیقه در فر قرار داده و دمای آن را روی 170 درجه تنظیم نمایید.
در این فاصله فلفل دلمه ای را خرد کرده و با سرکه، روغن زیتون ، نمک و فلفل مخلوط نمایید.
بعد از 20 دقیقه قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود، سپس تارت تخم مرغ را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و با سسی که درست کرده اید سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد تارت تخم مرغ و جعفری
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
تارت تخم مرغ و جعفری را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف