طرز تهیه “زیره جوش” اراکی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/eeda5412-0892_.jpg

مواد لازم برای زیره جوش

زیره :یک قاشق مرباخوری
آرد:2 پیمانه
روغن جامد یا حیوانی :یک پیمانه
شکر :یک پیمانه
زعفران آب کرده :به دلخواه


c31585a7-4e52_.jpg

  زیره جوش اراکی

طرز تهیه زیره جوش

ابتدا آرد را چند بار الک کنید تا دانه های آرد بیشتر به صورت پودر و با بافت خیلی ریزتری در بیاید.
بعد آرد را داخل قابلمه ای تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و به اصطلاح بو داده شود.
در مرحله بعدی روغن و زعفران را به آن اضافه کنید. و خوب تفت دهید.
شکر را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید . در یکی دو جوش آخر زیره را هم بیفزایید و بعد از کمی تفت حرارت را خاموش کنید.
این غذا به دلیل اینکه بیش از حد داغ است به آن جوش جوش می گویند.


7e73c39e-0979_.jpg

 زیره جوش

 

نکات تکمیلی در مورد زیره جوش

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
زیره جوش را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .