مواد لازم برای کیک عسل
- شکر قهوه ای :120 گرم
- کره :200 گرم
- عسل :225 گرم
- آرد:275 گرم
- تخم مرغ :چهار عدد
- بیکینگ پودر:دو قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک عسل
برای درست کردن این کیک ابتدا کره را در تابه ای بریزید و روی شعله گاز بگذارید تا ذوب شود، سپس عسل را افزوده و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
در ادامه شکر را بریزید و اجازه دهید مواد کمی بجوشد و دانه های شکر حل شود، شعله را خاموش کنید تا مواد خنک شود.
حالا تخم مرغ ها را یک به یک به مخلوط عسل افزوده و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم مخلوط شوند.
در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مواد بیافزایید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
قالب را چرب کرده و مایه کیک را بریزید و برای 40 الی 50 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید تا بپزد.
نکات تکمیلی در مورد كيك عسل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50دقیقه میباشد .
كيك عسل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه سه شنبه 6 دی 1401 | فال امروز | فال روز خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟