مواد لازم برای موساکا
- گوشت چرخ کرده :500 گرم
- بادمجان :6 عدد
- فلفل دلمه ای خرد شده :2 عدد
- سیب زمینی :نیم کیلو
- سس سفید :1/5 پیمانه
- پنیر پیتزا :2 پیمانه
- رب گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم

طرز تهیه موساکا:
برای تهیه موساکا ، بادمجان و سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت حلقه ای برش بزنید و در روغن سرخ کنید.
گوشت چرخ کرده را به همراه فلفل دلمه ای سرخ کنید و بعد رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه و تفت دهد.
ظرف پیرکسی را چرب کنید و مقداری سس سفید داخل آن ریخته و همه کف آن را بپوشانید.
سیب زمینی های سرخ شده را کف ظرف بچینید و مقداری نمک روی آن بپاشید و بعد بادمجان ها را روی سیب زمینی ها بچینید.
سپس لایه بعدی را با گوشت و فلفل دلمه ای سرخ شده بپوشانید و روی آنها سس سفید ریخته و در آخر پنیر پیتزا رنده شده بریزید.
فر را از چند دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و موساکا را به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.

روش تهیه سس سفید موساکا:
یک و نیم لیوان شیر را با یک قاشق سوپخوری آرد سفید مخلوط کنید و روی حرارت پایین قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.
بعد به سس یک قاشق کره اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
نکات تکمیلی در مورد موساکا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
موساکا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز