آموزش مرحله به مرحله تهیه “موساکا”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/d2625610-a586_.jpg

مواد لازم برای موساکا

  • گوشت چرخ کرده :500 گرم
  • بادمجان :6 عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده :2 عدد
  • سیب زمینی :نیم کیلو
  • سس سفید :1/5 پیمانه
  • پنیر پیتزا :2 پیمانه
  • رب گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل :به میزان لازم



d71f2566-b05b_.jpg

طرز تهیه موساکا:

برای تهیه موساکا ، بادمجان و سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت حلقه ای برش بزنید و در روغن سرخ کنید.

گوشت چرخ کرده را به همراه فلفل دلمه ای سرخ کنید و  بعد رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه و تفت دهد.

ظرف پیرکسی را چرب کنید و مقداری سس سفید داخل آن ریخته و همه کف آن را بپوشانید.

سیب زمینی های سرخ شده را کف ظرف بچینید و مقداری نمک روی آن بپاشید و بعد بادمجان ها را روی سیب زمینی ها بچینید.

سپس لایه بعدی را با گوشت و فلفل دلمه ای سرخ شده بپوشانید و روی آنها سس سفید ریخته و در آخر پنیر پیتزا رنده شده بریزید.

فر را از چند دقیقه قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و موساکا را به مدت نیم ساعت در فر قرار دهید.



ec95a1a0-c10b_.jpg

روش تهیه سس سفید موساکا:

یک و نیم لیوان شیر را با یک قاشق سوپخوری آرد سفید مخلوط کنید و روی حرارت پایین قرار دهید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

بعد به سس یک قاشق کره اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

نکات تکمیلی در مورد موساکا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
موساکا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟32833