طرز تهیه “سالاد پرتقال و لبو” ؛ وعده گیاهی خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/dcf5bdbe-87f3_.jpg

مواد لازم برای سالاد پرتقال و لبو

  • 4 تا 5 عدد لبو (بدون ساقه و برگ)
  • 2 عدد پرتقال (پوست کنده)
  • مقداری برگ منداب
  • مقداری پیاز قرمز
  • یک چهارم فنجان گردوی خرد شده (اختیاری)

مواد لازم لازم برای تهیه سس

  • یک چهارم فنجان سرکه
  • یک چهارم فنجان روغن زیتون
  • یک چهارم قاشق چایخوری خردل خشک
  • نمک و فلفل
در یک شیشه کوچک، تمام این مواد را با هم مخلوط کنید. خردل در این سس باعث ثبات آن می شود.
 


aedb5544-0617_.jpg

طرز تهیه  سالاد پرتقال و لبو

ابتدا لبوها را شسته و با مقداری آب در یک قابلمه بگذارید تا خوب بپزد و پرتقال ها را پوست گرفته پرپر کنید و پوست دوم آن ها را هم بگیرید بعد لبوهای پخته شده را پوست بگیرید و به شکل ورقه ای برش بزنید.

برگ های منداب را در ظرف سالاد قرار داده و برش های لبو و پرتقال ها را روی آن بچینید ،  در آخر گردوی خرد شده را روی آن ریخته ، همه مواد سس را با هم مخلوط کرده روی سالاد بریزید و سرو نمایید.



5615f462-12b1_.jpg

نکات تکمیلی در مورد سالاد پرتقال و لبو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
سالاد پرتقال و لبو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟73