مواد لازم برای مانیکوتی اسفناج با سس گوجه
- لولۀ پاستا :8 عدد
- روغن زیتون : 1 قاشق چای خوری
- پنیر ریکوتا : 425 گرم
- پنیر پارمزان رنده شده :کم چرب 1 پیمانه
- پوست لیمو رنده شده : 1 قاشق چای خوری
- اسفناج :280 گرم
- سس مارینارا : 2 پیمانه
- پونه خشک شده : 1 قاشق چای خوری
- خامه :2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه مانیکوتی اسفناج با سس گوجه
ابتدا پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را بپزید و آبکش کنید.
در این فاصله مواد میانی پاستا را آماده کنید، برای این کار نیمی از پنیر پارمزان را با اسفناج ، پنیر ریکوتا ، پوست لیمو ، نمک و فلفل مخلوط کرده و داخل قیف بریزید.
سینی فر را چرب کنید ، مواد قیف را داخل پاستاهای لوله ای بریزید و داخل سینی فر بچینید.
سپس مواد روی پاستا را آماده نمایید ، برای این کار خامه ،سس مارینارا و پونه را با هم مخلوط کرده و روی پاستا ها بریزید.
در آخر باقی مانده پنیر پارمزان را روی آن پخش کرده و داخل فر قرار دهید تا به مدت نیم ساعت با حرارت 190 درجه سانتی گراد بپزد.
مانیکوتی اسفناج را در ظرف مورد نظر منتقل کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد مانیکوتی اسفناج با سس گوجه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
مانیکوتی اسفناج با سس گوجه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز