مواد لازم  خمیر تارت  فرانسوی
- آرد:300 گرم
 -  روغن زیتون :½ پیمانه
 -  زرده تخم مرغ  :1 عدد
 - نمک:کمی
 -  آویشن  تازه :کمی
 - آب :  ¼ پیمانه
 
طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی
 ابتدا آرد،  نمک  و آویشن را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید، سپس روغن زیتون را افزوده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه زرده  تخم مرغ  را بریزید و آب را اضافه نمایید و کمی ورز دهید تا حدی که فقط مواد با هم ترکیب شده و خمیر یکدست شود.
روی خمیر را بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت نماید.
بعد از نیم ساعت خمیر را از یخچال بیرون آورده و آن را همانند تصویر داخل قالب پهن کرده به دیواره ها و کف قالب فشار دهید تا حالت بگیرد.
خمیر تارت آماده است مواد لازم برای تارت دلخواهتان را داخل آن بریزید و برای نیم ساعت در فری که با دمای 200 درجه سلسیوس گرم شده قرار دهید تا بپزد.
نکات تکمیلی در مورد خمیر تارت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه 
 و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
 خمیر تارت را می توانید در وعده میان وعده - دسر -  سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای  4 نفر  مناسب میباشد . 
 فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز  کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی