مواد لازم برای پودینگ سیب
- سیب، پوست کنده و خرد شده : 250 گرم
- شکر قهوه ای نرم: 100 گرم
- شربت قند : 50 گرم + 2 قاشق غذاخوری
- کره : به میزان لازم
- سیب : 1 عدد
- آرد خود تخمیر : 175 گرم
- جوش شیرین : 1 قاشق چای خوری
- پودر دارچین :2 قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل : 1 قاشق چای خوری
- تخم مرغ :1 عدد بزرگ
پخت پودینگ سیب خوشمزه
طرز تهیه پودینگ سیب
ابتدا چند عدد سیب را پوست گرفته و خرد کنید طوری که در نهایت 250 گرم سیب خرد شده داشته باشید،
سپس سیب ها را به همراه نصف پیمانه آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه سیب شروع به جوشیدن کرد درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا برای 5 تا 6 دقیقه بپزد.
سپس درب قابلمه را بردارید و سیب ها را مدام هم بزنید تا خمیری شکل شود. در این مرحله 100 گرم شکر قهوه ای نرم و 50 گرم شربت را به سیب ها افزوده و بعد از چند جوش شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا مواد از حرارت بیافتد.
در این میان مواد آردی یعنی آرد، دارچین، زنجبیل ، نمک و دارچین را با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
در ادامه پوره سیب خنک شده را با یک عدد تخم مرغ مخلوط نموده و به مواد آردی اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مواد پفدار شود.
قالب مورد نظر را با کره آب شده چرب کرده و دو قاشق باقی مانده شربت را بریزید و با قاشق آن را پخش کنید سپس یک عدد سیب را برش های منظم و نازک بزنید و با سلیقه کف قالب بچینید.
خمیر را داخل قالب بریزید و برای 40 تا 45 دقیقه در با دمای 180 درجه بپزید، بعد از اینکه پودینگ پخت آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود.
سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمایید.
پودینگ سیب خانگی
نکات تکمیلی در مورد پودینگ سیب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پودینگ سیب را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان