دستور پخت پیتزا سیسیلی
پیتزا سیسیلی از انواع پیتزاهای خوشمزه و خوش طعم است و اگر شما تمایل دارید در پخت پیتزا تنوع ایجاد کنید بهتر است از تهیه این نوع پیتزا غافل نشوید. پیتزا سیسیلی بسیار سالم و برای کسانی که میانه ای با خوردن گوشت ندارند مناسب است.
مواد لازم برای پیتزا سیسیلی:
- آرد :500 گرم
- مایه خمیر:30 گرم
- شیر ولرم :1/4 لیتر
- تخم مرغ :1 عدد
- نمک :1/2 قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی :1کیلو گرم
- سیر:3حبه
- پیاز:2 عدد
- نمک :1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون :4 قاشق غذا خوری
- زیتون سیاه :20 عدد
- آویشن :1 قاشق چای خوری
- پنیر پیتزا :200 گرم

طرز تهیه پیتزا سیسیلی
روش پخت پیتزا:
مرحله اول:
برای درست کردن پیتزا سیسیلی ابتدا آرد را الک کنید. سپس مایه خمیر را با شیرولرم ، شکر ، تخم مرغ ، نمک و آرد مخلوط کنید و خوب هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست بیاید.
بعد خمیر را در جای گرمی قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید تا به مدت 40 دقیقه در جای گرم بماند تا پف کند.
مرحله دوم:
پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آنها را به صورت ریز ساطوری کنید.بعد نمک و دو قاشق روغن زیتون یا هر روغن مایع دیگری را به گوجه فرنگی ها اضافه میکنیم.
مرحله دوم:
فر را بر روی حرارت200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.سینی فر را هم با روغن زیتون چرب کنید.
مرحله سوم:
سپس خمیر آماده شده را به 3 قسمت تقسیم کنید و وسط هر کدام از قرص ها را گود کنید. آنها را در سینی چرب شده فر قرار دهید و داخل گودی های خمیر را با مخلوط گوجه فرنگی پر کنید.
زیتون ها را از وسط نصف کنید و هسته وسط آن را در بیاورید .بعد به همراه تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی بریزید.
سپس باقیمانده روغن زیتون را هم روی آنها بریزید و پیتزا را در طبقه پایین فر به مدت 25 تا 35 دقیقه قرار دهید تا پیتزا پخته شود.

نحوه درست کردن پیتزا سیسیلی
نکات تکمیلی در مورد پیتزا سیسیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
پیتزا سیسیلی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟