ابتدا دو عدد تخم مرغ را در کاسه هم زن بشکنید و به همراه 100 گرم شکر خوب بزنید تا ترکیبی سفید و ابری مانند پیدا کند.
در مرحله بعد عسل ، گلوکز و باقی مانده شکر را در قابلمه ای بریزید و روی شعله گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا مواد بجوشد و دانه های شکر بخوبی حل شود.
زمانی که دمای مواد به 130 درجه رسید شعله را خاموش کرده و به تدریج به سفیده فرم گرفته اضافه کرده و وانیل را هم بریزید و مواد را مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
کره را از قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید تا نرم شود و در این مرحله به خمیرتان اضافه کنید و مجدد با لیسک مخلوط کنید ،
در آخرین مرحله مغز فندق و پسته را به خمیر اضافه کرده و تا حدی که خوب پخش شود مخلوط نمایید.
حالا داخل قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و نان میکادو را داخل آن قرار دهید .
خمیر را بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید و در نهایت یک لایه دیگر نان میکادو را روی آن قرار داده و کمی فشار دهید تا به خمیر بچسبد
برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. نوقا را از داخل قالب خارج کرده و روی یک سطح صاف قرار دهید .
سپس با کمک یک چاقوی تیز آن را به شکل مستطیل های یک اندازه برش بزنید و سرو نمایید.