آموزش گام به گام شیرینی سنتی “نوقا”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/23b4ce73-b4cd_.jpg

مواد لازم برای نوقا

  • نان میکادو:2 ورق
  • شکر :450 گرم
  • گلوکز مایع :250 میلی لیتر
  • عسل یا شیره :125 میلی لیتر
  • وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
  • سفیده تخم مرغ :2 عدد
  • کره نرم:75 گرم
  • فندق بدون پوست و پسته :250 گرم 


f48f827e-157f_.jpg

پخت نوقای خانگی

طرز تهیه نوقا

ابتدا دو عدد تخم مرغ را در کاسه هم زن بشکنید و به همراه 100 گرم شکر خوب بزنید تا ترکیبی سفید و ابری مانند پیدا کند.
در مرحله بعد عسل ، گلوکز و باقی مانده شکر را در قابلمه ای بریزید و روی شعله گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا مواد بجوشد و دانه های شکر بخوبی حل شود.
زمانی که دمای مواد به 130 درجه رسید شعله را خاموش کرده و به تدریج به سفیده فرم گرفته اضافه کرده و وانیل را هم بریزید و مواد را مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
کره را از قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید تا نرم شود و در این مرحله به خمیرتان اضافه کنید و مجدد با لیسک مخلوط کنید ،
در آخرین مرحله مغز فندق و پسته را به خمیر اضافه کرده و تا حدی که خوب پخش شود مخلوط نمایید.
حالا داخل قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی بپوشانید و نان میکادو را داخل آن قرار دهید .
خمیر را بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید و در نهایت یک لایه دیگر نان میکادو را روی آن قرار داده و کمی فشار دهید تا به خمیر بچسبد
برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. نوقا را از داخل قالب خارج کرده و روی یک سطح صاف قرار دهید .
سپس با کمک یک چاقوی تیز آن را به شکل مستطیل های یک اندازه برش بزنید و سرو نمایید.


06f81006-b238_.jpg

شیرینی سنتی نوقا

نکات تکمیلی در مورد نوقا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
نوقا را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402
این مطلب مفید بود ؟346