مواد لازم کمپوت انجیر
- لیمو ترش متوسط:1عدد
- گلاب:یک چهارم پیمانه
- آب:یک ونیم پیمانه
- عسل:نصف پیمانه
- ساقه دارچین:2 عدد
- وانیل:نصف قاشق چایخوری
- انجیر تازه متوسط:نیم کیلو
- گلابی سفت متوسط:2 عدد

طرز تهیه کمپوت انجیر
لیمو ترش را با چاقوی پوست کن پوست کنید و داخل پوست لیمو را تمیز کنید و پوسته سفید آن را در بیاورید و به صورت نوارهای باریک خلال کنید.
پو ست خلال شده را به همراه دارچین ، وانیل ، گلاب و عسل و آب باهم مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه بدون سرپوش بجوشانید.
سپس گلابی ها را قاچ کنید و هسته وسط آن را در بیاورید و به همراه انجیر به بقیه مواد اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بپزد و میوه ها پخته و نرم شوند.
سپس میوه های پخته شده را داخل ظرف دیگری بریزید و ساقه های دارچین را دور بریزید و شهد انجیر را بدون سرپوش با حرارت ملایم حدود 10 دقیقه دیگر بجوشانید تا قوام بیاید.
بعد شربت را روی کمپوت انجیر بریزید و بعد از سرد شدن میل کنید.
اگر مایل بودید میتوانید مقداری عسل هم روی کمپوت بریزید.

نکات تکمیلی در مورد کمپوت انجیر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کمپوت انجیر را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف