مواد لازم برای توپک های مرغ
- روغن برای سرخ کردن :50 میلی لیتر
- سینه مرغ :500 گرم
- تخم مرغ :یک عدد
- آرد ذرت :50 گرم
- نمک :نصف قاشق چایخوری
- فلفل تند خردشده :1/4 قاشق چایخوری(در صورت تمایل)
طرز تهیه توپک های مرغ
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و استخوان های آن را جدا کنید ، سپس خوب بشویید و خشک نمایید، مرغ را چرخ کرده و در کاسه ای بریزید. سپس نمک .فلفل ، آرد ذرت و تخم مرغ را افزوده و خوب ورز دهید
تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود، با دست مقداری از مواد را برداشته و به شکل توپ در آورید و در روغن سرخ نمایید.
توپک های سرخ شده را در ظرف مورد نظر بچینید و با سس دلخواه و سبزیجات مورد علاقه تان سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد توپک های مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
توپک های مرغ را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان