نحوه درست کردن “شارلوت انار” با رامز و رمز خوشمزگی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/9df9472d-15ae_.jpg

مواد لازم برای ر شارلوت انار :

  • بیسکوئیت لیدی فینگر:به میزان لازم
  • آب انار :600 میلی لیتر
  • خامه :300 گرم
  • شکر :150 گرم
  • وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری
  • ژلاتین :5 قاشق چایخوری

مواد لازم برای بیسکوئیت لیدی فینگر

  • تخم مرغ :6 عدد
  • شکر :150 گرم
  • آرد :220 گرم
  • وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری
  • کرم تارتار :یک چهارم قاشق چایخوری
  • نمک :یک هشتم قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
  • پودر شکر :اندکی


2e79f311-7747_.jpg

طرز تهیه شارلوت انار

ابتدا روش درست کردن بیستکوییت لیدی فینگر را آموزش میدهیم.

فر را با حرارت 220 درجه سانتی گراد روشن کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

6 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و زرده های آن را جدا کرده و در ظرفی دیگر به همراه نصف شکر هم بزنید.

وانیل را افزوده و با هم زن برقی همه مواد را خوب هم بزنید تا به رنگ کرم دربیاید.

در مرحله بعد سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای دیگر بریزید و به همراه کرم تار تار هم بزنید ، نمک را افزوده و همه مواد را با هم زن برقی هم بزنید تا سفیده سفت شده و فرم بگیرد.

حالا شکر را آرام آرام افزوده و هم بزنید ، مخلوط زرده را به سفیده زده شده اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

آرد و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کرده آن را الک کنید و به مواد بالا اضافه نمایید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.

مواد بیسکوییت را داخل قیف ریخته و به قطر یک سانتی متر داخل سینی فر با فرم دلخواه بریزید و به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد.

بیسکوییت ها را بعد از پخته شدن از فر بیرون آورده و بعد از اینکه کمی خنک شد پودر شکر را روی آن بپاشید.



5b79688f-5565_.jpg

روش تهیه بیسکوئیت لیدی فینگر

بعد از آماده شدن بیستکوییت های لیدی فینگر سراغ آماده کردن دسر می رویم.

ابتدا خامه را به تدریج به آب انار افزوده و هم بزنید تا یکدست شود ، مخلوط را داخل قابلمه ای ریخته و روی شعله گاز قرار دهید.

حالا شکر ، وانیل و پودر ژلاتین را در ظرفی مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید.

زمانی که دانه های شکر و ژلاتین حل شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه جوشیدن به آن ندهید.

درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا مواد خنک شود.

در این فاصله کف قالب مخصوص شارلوت و یا قالب دسر را با لایه ای از سلفون بپوشانید و بیستکوییت ها را کف قالب بچینید.

مواد را داخل قالب بریزید و روی آن را پوشانده و در یخچال قرار دهید تا ببندد.

یک شب به دسر اجازه دهید تا جا بیافتد و آماده شود ، دسر را در ظرف مورد نظر برگردانید و با دانه های انار تزیین کرده سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد شارلوت انار

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شارلوت انار را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!! با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟
این مطلب مفید بود ؟70