کوفته قلقلی مرغ تایلندی
پیشنهاد ویژه آشپزخانه  نمناک  : فینگر فود  ، میت بال یا کوفته قلقلی مرغ تایلندی
فینگر فودهای پیشنهادی آشپزخانه نمناک شامل انواع ذائقه ها و سلیقه ها خواهد بود به طوریکه افرادی با هر نوع رژیم بتوانند از آنها استفاده کنند . در ابتدای بخش فینگر فودها یکی از مزه های عالی و خوشمزه را انتخاب کرده ایم ، میت بال مرغ تایلندی غذای مخصوص منوی بسیاری از رستوران های خارجی. این کوفته مرغ قلقلی خوش مزه و لذیذ تایلندی را به عنوان فینگر فود استفاده کنید.
 
میت بال مرغ تایلندی غذای بسیار خوش طعم
مواد لازم :
- 500 گرم مرغ ریز شده
 - 1 عدد بوته سیر خرد شده
 - مقداری  زنجبیل  تازه ، پوست کنده و خرد شده .
 - 3برگ لیمو تازه خرد شده
 - 1 قاشق  سوپ  خوری برگ های  نعناع  تازه، به اضافه ساقه
 - 1قاشق سوپ خوری برگ های تازه گشنیز
 - 2قاشق سوپ خوری سس ماهی
 - 1قاشق سوپ خوری آب لیمو
 - 1 قاشق سوپ خوری شکر  قهوه  ای
 - 1عدد  فلفل قرمز  کوچک، خرد شده
 - 1 قاشق سوپ خوری روغن  بادام زمینی 
 
روش و مراحل طرز تهیه:
مرحله 1
، سیر، مرغ ،زنجبیل، لیمو، نعناع و  گشنیز  را در کاسه ای ترکیب کنید.
مرحله 2
با استفاده از دستان تمیز، 1 قاشق سوپ خوری مواد را قلقلی کنید. روی بشقاب بزرگ قرار دهید. 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید .
مرحله 3
در همین حال، سس ماهی، آب لیمو، شکر و  فلفل  را در کاسه کوچک بریزید. تا زمان حل شدن شکر هم بزنید.
مرحله 4
روغن را در ماهی تابه ای نچسب با حرارت متوسط داغ کنید. قلقلی های مرغ را در 2 قسمت به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود بپزید. آن ها را با سس و برگ لیمو ، نعنا سرو کنید.
 
طرز تهیه میت بال مرغ تایلندی
نکات تکمیلی در مورد فینگر فود
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه 
 و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
 فینگر فود را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا -  سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای  4 نفر  مناسب میباشد . 
 سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه  فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز