مواد لازم برای ماهی با رویه سبزیجات و سالاد اسفناج
- نان تست :3 برش
- برگ جعفری تازه :1 پیمانه
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- ماهی سالمون :4 تکه
- سس خردل :2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو :3 قاشق غذاخوری
- اسفناج :150 گرم
- متوسط پیاز :نصف یک عدد
طرز تهیه ماهی با رویه سبزیجات و سالاد اسفناج
ابتدا فر را روشن کنید تا با حرارت 230 درجه سانتی گراد گرم شود.
سپس جعفری ، نان ، نمک ، فلفل و نصف روغن زیتون را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
سینی فر را با فویل بپوشانید و تکه های ماهی سالمون را با نمک و فلفل مزه دار کرده و داخل آن قرار دهید.
سس خردل را با یک قلمو روی فیله ها بمالید و از مخلوط نان و جعفری روی آن بریزید.
سپس برای 11 تا 13 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد.
تکه های ماهی را بعد از پخته شدن از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.
برگ های اسفناج و خلال های پیاز را کنار آن قرار داده و مخلوطی از آبلیمو ، باقی مانده روغن زیتون ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و روی ماهی و اسفناج بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد ماهی با رویه سبزیجات
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
ماهی با رویه سبزیجات را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟