مواد لازم اِنچیلادای چند لایهٔ نیومکزیکو
- نان ترتیلای مکزیکی یا نان پیتا:12 عدد
- گوشت چرخ کرده:700 گرم
- پیاز ریز خردشده:¼ پیاز بزرگ
- فلفل قرمز خردشده:نصف پیمانه
- آرد:2 قاشق غذاخوری
- کاهو و پنیر:به مقدار لازم

طرز تهیه اِنچیلادای چند لایهٔ نیومکزیکو
ابتدا پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود ، سپس گوشت را افزوده و تفت دهید..در ادامه نمک و فلفل را اندازه کرده و مخلوط را به ظرف دیگری منتقل نمایید.
آرد را داخل آب گوشت تابه گوشت بریزید و کمی تفت دهید.فلفل قرمز را هم بریزید و 3 فنجان آب بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد.
شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد بجوشد و غلیظ شود.در مرحله بعد ترتیلا ها را داخل سس بریزید و اجازه دهید چند جوش بخورد.
یک لایه از ترتیلا های پخته شده را در ظرف موردنظر بچینید و روی آن را با لایه ای از گوشت و پنیر پر کنید.لایه بعدی را با ترتیلا پوشانده و در آخر گوشت و پنیر بریزید و این کار را تا آخرین مقدار مواد انجام دهید.
آخرین لایه را با ترتیلا پر کرده و روی آن را با سس گوجه بپوشانید و نهایتا کمی پنیر و کاهوی خرد شده روی آن بریزید.در صورت تمایل میتوانید به جای کاهو پیازچه خرد شده بریزید.

نکات تکمیلی در مورد اِنچیلادای چند لایه نیومکزیکو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
اِنچیلادای چند لایه نیومکزیکو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
طرز تهیه اِنچیلادای چند لایه نیومکزیکو
4.822