طرز تهیه “اِنچیلادای چند لایه نیومکزیکو”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/0e2f2d32-aff0_.jpg

مواد لازم اِنچیلادای چند لایهٔ نیومکزیکو

  • نان ترتیلای مکزیکی یا نان پیتا:12 عدد
  • گوشت چرخ کرده:700 گرم
  • پیاز ریز خردشده پیاز بزرگ
  • فلفل قرمز خردشده:نصف پیمانه
  • آرد:2 قاشق غذاخوری
  • کاهو و پنیر:به مقدار لازم



6ceb4d24-a6e8_.jpg

طرز تهیه اِنچیلادای چند لایهٔ نیومکزیکو

ابتدا پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود ، سپس گوشت را افزوده و تفت دهید..در ادامه نمک و فلفل را اندازه کرده و مخلوط را به ظرف دیگری منتقل نمایید.

آرد را داخل آب گوشت تابه گوشت بریزید و کمی تفت دهید.فلفل قرمز را هم بریزید و 3 فنجان آب بریزید و شعله را زیاد کنید تا بجوشد. 

شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد بجوشد و غلیظ شود.در مرحله بعد ترتیلا ها را داخل سس بریزید و اجازه دهید چند جوش بخورد.

یک لایه از ترتیلا های پخته شده را در ظرف موردنظر بچینید و روی آن را با لایه ای از گوشت و پنیر پر کنید.لایه بعدی را با ترتیلا پوشانده و در آخر گوشت و پنیر بریزید و این کار را تا آخرین مقدار مواد انجام دهید.

آخرین لایه را با ترتیلا پر کرده و روی آن را با سس گوجه بپوشانید و نهایتا کمی پنیر و کاهوی خرد شده روی آن بریزید.در صورت تمایل میتوانید به جای کاهو پیازچه خرد شده بریزید.



bff9c1ed-67eb_.jpg

 

نکات تکمیلی در مورد اِنچیلادای چند لایه نیومکزیکو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
اِنچیلادای چند لایه نیومکزیکو را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه اِنچیلادای چند لایه نیومکزیکو

4.822
این مطلب مفید بود ؟211