مواد لازم برای چیکن آلاکینگ :
- سینه مرغ بدون استخوان :4 تکه
- کره پاستوریزه :100 گرم
- قارچ ورقه شده :250 گرم
- خامه پاستوریزه :250 میلی لیتر
- زرده تخم مرغ :4 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز :یک عدد
- فلفل دلمه ای سبز :یک عدد
طرز تهیه چیکن آلاکینگ
ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و استخوان های آن را خارج نمایید.
سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و نصف کره را بریزید تا گرم شود ، مرغ ها را داخل تابه ریخته و تفت دهید تا کمی سرخ شده و بپزد.
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و با نصف دیگر کره قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را تفت دهید.
خامه را به تدریج داخل تابه مرغ بریزید و اجازه دهید بجوشد، سپس مخلوط قارچ را افزوده و زرده های زده شده را بریزید و دائما هم بزنید تا همه مواد مخلوط شده و یکدست شود.
چیکن آلاکینگ آماده است ، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد چیکن آلاکینگ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
چیکن آلاکینگ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
چیکن آلاکینگ ، طرز تهیه چیکن آلاکینگ
549