طرز تهیه “سیب زمینی سرخ شده” با ادویهٔ هندی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/e4c1b792-f8de_.jpg

مواد لازم برای سیب زمینی سرخ شده با ادویهٔ هندی

  • سیب زمینی آب پز شده :5 عدد متوسط
  • روغن :3 قاشق غذاخوری
  • زیره سبز :1 قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز:1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه:½ قاشق چایخوری
  • پودر چیلی :½ قاشق چایخوری
  • فلفل سبز تند ریز خرد شده :نصف یک فلفل
  • پودر زنجفیل :1 قاشق چایخوری
  • گشنیز تازه ساتوری شده :2 قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه و نمک :به میزان لازم


c05498f7-297d_.jpg

  سیب زمینی سرخ شده با ادویه هندی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده با ادویهٔ هندی

تابه مناسبی را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود. سپس زیرۀ سبز را در آن ریخته و کمی سرخ کنید.

بعد داخل تابه پودر چیلی و فلفل سبز خرد شده و زنجفیل را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگشان قهوه ‎ای شود.

پوست سیب زمینی های آبپز شده را بگیرید و خرد کنید.

بعد به مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و سطح سیب زمینی ها برشته شود.

در آخر نمک و آبلیمو را اضافه کنید و روی آنها را با گشنیز تزئین کنید و به صورت داغ میل کنید.



cddf6c10-4b19_.jpg

 سیب زمینی سرخ شده

نکات تکمیلی در مورد سیب زمینی سرخ شده

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
سیب زمینی سرخ شده را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟ رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!
این مطلب مفید بود ؟310