ابتدا قوطی تن ماهی را در قابلمه آب جوش قرار داده و برای 20 دقیقه بجوشانید.
در این فاصله قابلمه دیگری را آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ، سپس نودل و مقداری نمک را افزوده و بعد از اینکه نرم شد آبکش کنید.
در این میان سس را آماده نمایید و فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
پیاز را خرد کرده و با یک قاشق کره تفت دهید تا سبک شود ، سیر را له کرده و با پیاز سرخ کنید.
در ادامه کرفس را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید و بگذارید نرم شود، درمرحله بعد قارچ را خرد کرده و به تابه اضافه نمایید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و 4 قاشق کره را بریزید تا ذوب شود ، سپس آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا باز شده و با کره خوب ترکیب شود.
حالا شیر را به آرامی بریزید و خوب هم بزنید ، زمانی که سس یکدست شد کمی نمک و فلفل اضافه کرده و مخلوط کرفس و قارچ را هم داخل آن بریزید و خوب هم بزنید.
نخود فرنگی را از قبل پخته و یا از کنسرو آن استفاده نمایید، در ادامه نخود فرنگی ، تن ماهی و نودل را داخل تابه بریزید و با سایر مواد مخلوط نمایید.
نان خرد شده را در کاسه ای با دو قاشق کره آب شده مخلوط کنید
مخلوط نودل را در قالب مورد نظر بکشید و روی آن را با لایه ای از مخلوط نان و کره پر کنید ، در آخر پنیر را بپاشید.
قالب را داخل فر قرار داده و اجازه دهید نودل برای 25 دقیقه بپزد، زمانی که روی آن برشته شد از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن سرو نمایید.