طرز تهیه سوپ جو اسپانیایی :
داخل ظرفی قلم ها را قرار دهید و مقداری آب به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
پس از جوش آمدن آب قلم را دور بریزید و مجددا آب سرد داخلش بریزید و بگذارید بجوشد.
با این کار کف روی آب قلم گرفته میشود و شفاف تر میشود. دو عدد پیاز هم برای گرفتن بوی بد آب قلم داخل ظرف بریزید.
کلم ،جو و پیاز خرد شده را هم به آب قلم اضافه کنید و اجازه دهید 2 ساعتی پخته شود.
سپس قلم ها را از ظرف بیرون بیاورید و به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید تا سوپ قرمز شود.
در مرحله آخر پخت ، نمک ،فلفل و گشنیز را اضافه کنید و پس از کمی جوشیدن و پختن گشنیز ، سوپ جو اسپانیایی شما حاضر است.
سوپ را میتوانید با حلقه های لیموی تازه تزئین کنید.
نکته های هم :
جو را از شب قبل خیس دهید.
پیاز باعث گرفته شدن بوی کلم می شود.
سوپ را در مرحله پخت به هیچ عنوان هم نزنید.
سبزی را زیاد نپزید تا رنگ آن از بین برود.
اگر سوپ را داخل زودپز می پزید ، مقداری نمک داخل آن بریزید تا دیگ زودپزسیاه نشود.