مواد لازم برای کاری میگو ی هندی
- میگوی درسته :200 گرم
- پیاز خرد شده :300 گرم
- بادام زمینی بدون نمک :50 گرم
- زردچوبه :یک قاشق چایخوری
- گشنیز (پودر) :یک قاشق غذاخوری
- زیره سبز (پودر):دو قاشق چایخوری
- فلفل قرمز :یک قاشق چایخوری
- گرم ماسالا Garam masala:یک قاشق چایخوری
- نمک :یک تا دو قاشق چایخوری
- ماست ساده :150 گرم
- رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
- آب:3-2 پیمانه
- روغن مایع حداکثر :یک چهارم پیمانه
- سیر خلال و در داخل روغن سرخ شده :مقداری

طرز تهیه کاری میگوی هندی
ابتدا میگوها را پاک کرده و سرو ته آن را بزنید ، سپس رگ گیری کرده و پوست آن را بگیرید، میگوهای پاک شده را بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن برود.
در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، سپس پیاز را افزوده و سرخ نمایید.
نمک ، فلفل ، زردچوبه و سایر ادویه ها را افزوده و اجازه دهید عطر آن ها بلند شود.
سپس پودر بادام زمینی و ماست را با هم مخلوط کرده و داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید.
حالا رب گوجه را هم بریزید و اجازه دهید مواد با هم مخلوط شوند، در آخر آب را افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد.
در این میان سیرها را خلالی خرد کرده و با روغن سرخ کنید.
بعد از اینکه جوشید میگوها را بریزید و بعد از دو دقیقه از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید.
روی کاری میگو را با خلال سیر سرخ شده تزیین کرده و سرو نمایید. این غذا یکی از غذاهای معروف هندی است که معمولا با نان هندی سرو میشود.

نکات تکمیلی در مورد کاری میگو
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کاری میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف