طرز تهیه “پوره بادمجان با ماست”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/4aa0e9a5-0460_.jpg

مواد لازم برای پوره بادمجان با ماست :

  • بادنجان :3 عدد
  • ماست پرچرب :1 پیمانه
  • لیموترش :1 عدد
  • سیر :2 حبه
  • جعفری تازه خرد شده:2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون بکر :3 قاشق سوپ خوری
  • دانه انار: به اندازه دلخواه برای تزئین غذا
  • نمک :به اندازه کافی



70b384ed-3707_.jpg

دستورتهیه پوره بادمجان:

بادمجان ها را بشوید و پس از خشک کردن به وسیله یک چنگال چند سوراخ در بدنه بادمجان ها ایجاد کنید تا هنگام کباب کردن نترکد.

سپس بادمجان ها را روی کباب پز و یا به وسیله شعله پخش کن روی حرارت متوسط گاز قرار دهید و آنها را کباب کنید . بادمجان ها را موقع کباب کردن بچرخانید تا همه طرف آن بپزد.

وقتی پوست بادمجان ها کاملا سیاه  و نرم شد آن را از روی گاز بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.

در این فاصله سیر ها را هم پوست بگیرد و رنده کنید.



1f55f1e7-7b64_.jpg

سپس بادمجان ها را هم پس از خنک شدن پوست بگیرید و زیر آب سرد بشویید و ساطوری کنید تا له شود.

در یک کاسه بادمجان های له شده را به همراه ماست ، آبلیمو و روغن زیتون مخلوط کنید و کاملا هم بزنید.

در آخر سیر و نمک را هم به  مخلوط بادمجان و ماست اضافه کنید و موقع سرو با جعفری و دانه های انار تزیین کنید و به صورت یک غذای سرد میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد پوره بادمجان با ماست

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
پوره بادمجان با ماست را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟282