مواد لازم برای کیک گیلاس با مغز فندق
- کره یا مارگارین :200 گرم
- وانیل شکری:یک بسته
- شکر :175 گرم
- دارچین :1/4 قاشق چایخوری
- آرد :125 گرم و یک قاشق غذاخوری
- مغز فندق : 250 گرم
- تخم مرغ :4 عدد
- بکینگ پودر :3 قاشق چایخوری
- کمپوت گیلاس :یک قوطی
مواد لازم برای تزیین
- خامه :100 گرم
- ژله تمشک :2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک گیلاس با مغز فندق
ابتدا شکر و کره را در ظرفی بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه نموده و مخلوط کنید تا مواد کرمی رنگ شده و فرم بگیرد.
در ادامه دارچین و وانیل شکری را افزوده و آرد، بکینگ پودر و پودر فندق را هم بریزید و مواد را به آرامی با هم مخلوط نمایید.
در آخرین مرحله گیلاس ها را افزوده و مواد را هم بزنید تا گیلاس ها همه جای خمیر کیک پخش شود.
قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل آن بریزید و برای یک ساعت در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
کیک را بعد از خنک شدن با خامه و ژله تمشک تزیین نموده و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد کیک گیلاس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک گیلاس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟