طرز تهیه “کیک گیلاس” با مغز فندق و طعمی ماندگار

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/1245f067-b9bc_.jpg

 مواد لازم برای کیک گیلاس با مغز فندق

  • کره یا مارگارین :200 گرم
  • وانیل شکری:یک بسته
  • شکر :175 گرم
  • دارچین :1/4 قاشق چایخوری
  • آرد :125 گرم و یک قاشق غذاخوری
  • مغز فندق : 250 گرم
  • تخم مرغ :4 عدد
  • بکینگ پودر :3 قاشق چایخوری
  • کمپوت گیلاس :یک قوطی

مواد لازم برای تزیین

  • خامه :100 گرم
  • ژله تمشک :2 قاشق غذاخوری


9112a5bf-5c70_.jpg

طرز تهیه کیک گیلاس با مغز فندق

ابتدا شکر و کره را در ظرفی بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.

سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه نموده و مخلوط کنید تا مواد کرمی رنگ شده و فرم بگیرد.

در ادامه دارچین و وانیل شکری را افزوده و آرد، بکینگ پودر و پودر فندق را هم بریزید و مواد را به آرامی با هم مخلوط نمایید.

در آخرین مرحله گیلاس ها را افزوده و مواد را هم بزنید تا گیلاس ها همه جای خمیر کیک پخش شود.

قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل آن بریزید و برای یک ساعت در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.

کیک را بعد از خنک شدن با خامه و ژله تمشک تزیین نموده و سرو نمایید.



3edc0b95-becb_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کیک گیلاس

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک گیلاس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟
این مطلب مفید بود ؟80