مواد لازم کاری سبزیجات پائیزی :
- کدوحلوایی:800 گرم
- کنسرو نخود:1 قوطی 400 گرمی
- پیاز قرمز:1 عدد متوسط
- سیر:2 حبه
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
- پودر کاری:1 قاشق غذاخوری
- پاپریکا:1 قاشق غذاخوری
- دارچین:1 قاشق غذاخوری
- عصاره سبزیجات:250 میلی لیتر
- روغن مایع :4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاری سبزیجات پائیزی:
کدو را تمیز بشوید و از وسط نصف کنید و تخم هایش را در بیاورید و به صورت مکعب های کوچک خرد کنید تا حدودا 800 گرم شود.
پیاز و سیر را هم خرد کنید و در تابه ای مقداری روغن بریزید و پیاز خرد شده را حدود 7 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا سرخ شود.
بعد سیر را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و حدود 1 دقیقه هم بزنید تا کمی تفت داده شود.
سپس مقداری از پودر پاپریکا ، پودرکاری و دارچین را روی سیر و پیازهای تفت داده شده بریزید و بعد از یک دقیقه تفت دادن که بوی ادویه ها درآمد کدوی خرد شده را داخل پیازها بریزید و 10 دقیقه ای به همراه سیر و پیاز تفت دهید . بعد از تفت دادن کدو ها 2 قاشق رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک اضافه کنید و 2 دقیقه ایی سرخش کنید.
نخود و عصاره سبزیجات را هم در آخر پخت به بقیه مواد اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید و در تابه را ببندید تا به مدت 15 دقیقه دیگر همه مواد با هم پخته شوند.
دقت کنید کدوها له نشوند. و در نهایت غذای آماده شده را با برنج سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد کاری سبزیجات پائیزی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کاری سبزیجات پائیزی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!!