دستور پخت نان حزقیال خانگی؛ لطیف و خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/e5ae93fb-e33b_.jpg

آموزش و طرز تهیه نان حزقیال خانگی

نان حزقیال یکی از سالم ترین مواد غذایی است که برخلاف نان سفید از آرد گندم تهیه نمی شود. این نوع نان سرشار از مواد مغذی و فیبر بوده و از انواع غلات کامل ارگانیک و حبوبات تهیه می شود.

در این بخش از نمناک شما را با طرزتهیه نان حزقیال( Ezekiel) می گوییم.



3eb947e9-a256_.jpg

مواد لازم برای پخت نان حزقیال( Ezekiel)

مواد لازممقدار
توت سفید نصف فنجان
جو نصف فنجان
ارزن گندمنصف فنجان
عدس نصف فنجان
لوبیا چیتی 2 قاشق غذا خوری
لوبیا قرمز 2 قاشق غذا خوری
سویا2 قاشق غذا خوری
آب گرم (45 درجه سانتی گراد)4 فنجان
عسل1 فنجان
روغن زیتون نصف فنجان
مخمر خشک فعال2 قاشق
نمک2 قاشق سوپ خوری



d3439365-09bc_.jpg

آموزش پخت نان حزقیال در منزل

  1. درون یک کاسه بزرگ آب، عسل، روغن زیتون و مخمر را بریزید و مخلوط کنید و بگذارید به مدت 3 تا 5 دقیقه بماند.
  2. تمام دانه ها و لوبیا ها را مخلوط کنید.
  3. مخلوط دانه ها و لوبیا را آسیاب کنید تا شبیه آرد شود.
  4. به مخلوط مخمر آرد آسیاب شده تازه و نمک را بیافزایید و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود.
  5. خمیر را درون دو تابه چرب شده بریزید و اجازه دهید یک ساعت در مکان گرم بماند تا خمیر به بالای ماهیتابه برسد.
  6. در انتها مواد را در دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که نان ها قهوه ای طلایی شوند بپزید.
  7. پس از گذشت یک ساعت خمیر را درون فر به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید.
  8. دمای فر باید 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) باشد.
  9. زمانی که نان ها قهوه ای طلایی شدند، آنها را از فر خارج کنید و پس از سرد شدن نوش جان نمایید.
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟40