طرز تهیه پانساروتی

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/36ede8b9-2365_.jpg

مواد لازم برای  پانساروتی

 
کلم بروکلی 150 گرم
قارچ 200 گرم
کدو 150 گرم
خمیر پیتزا یا نان 200 گرم
پنیرپیتزا 100 گرم
سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
میگو شش عدد
گوجه مینیاتوری شش عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
 


c4c096af-0be1_.jpg

 
 

طرز تهیه پانساروتی

 
ابتدا سبزی ها را داخل تابه تفت داده، سپس خمیر پیتزا را باز کرده و سس گوجه فرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش می کنیم بعد، پنیرپیتزا را نیز بر روی سس گوجه فرنگی پخش کرده و سبزی های تفت داده شده را با روغن زیتون روی آن می ریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت می بندیم آن گاه، به برش های مساوی و به شش عدد تقسیم می کنیم سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه کرده با گوجه فرنگی ها به صورت دلخواه تزئین می کنیم.
 


fd1291fb-b998_.jpg

 

نکات تکمیلی در مورد پانساروتی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پانساروتی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟181