ابتدا کره را از یخچال بیرون آورده و داخل قابلمه کوچکی قرار دهید تا آب شود ولی نجوشد سپس آن را کنار بگذارید.
در مرحله بعد شیر ، شکر قهوه ای و وانیل را در کاسه ای بریزید و هم بزنید، سپس کره آب شده و تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط کنید.
سپس در مرحله بعد آرد نارگیل را با جوش شیرین و نمک مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه نمایید و بخوبی هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.
فر را روشن کرده و آن را روی دمای 180 درجه تنظیم کنید تا گرم شود، داخل قالب های مافین کپسول کاغذی قرار دهید و حدود دو سوم از هر کدام را با خمیر پر کنید.
سپس کاپ کیک ها را داخل فر قرار دهید تا برای 20 دقیقه بپزد. در این فاصله گاناش را آماده کنید به این شکل که، شکلات ها را داخل یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا ذوب شود .
سپس خامه را افزوده و خوب مخلوط کنید حالا شعله را خاموش کنید تا مواد کمی خنک شده و خودش را بگیرد.
کاپ کیک ها را از فر بیرون آورده و بعد از اینکه خنک شد داخل گاناش بزنید و برای چند دقیقه داخل یخچال بگذارید تا گاناش کمی سفت شود.
در این میان مواد رویه کیک را آماده کنید، نارگیل رنده شده را داخل سینی فر بریزید و خوب پخش کنید سپس آن را برای 5 تا 8 دقیقه در فر بگذارید تا کمی برشته شود.
حواستان باشد نسوزد سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. در مرحله بعد کره را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود.
شکر، خامه ، نمک و وانیل را هم بریزید و مواد را بخوبی مخلوط کنید تا یکدست شود حالا شعله را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.
بعد از حدود 20 دقیقه نارگیل تست شده را با مواد رویه مخلوط کرده و با کمک قیف روی کاپ کیک ها بریزید و با باقی مانده گاناش روی کاپ کیک ها را تزیین کرده و سرو نمایید.