آموزش درست کردن “مارمالاد سیب” کاراملی با طعم فوق العاده

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/c3b23e01-ace1_.jpg

موادلازم برای تهیه مارمالاد سیب :

  • آب سیب  :3 پیمانه
  • سیب:2 کیلو
  • شکر:1/2 پیمانه
  • شکر قهوه ای :1/2 و1 پیمانه
  • پودر دارچین:1/2 قاشق چای‎خوری
  •  آب لیمو :2 قاشق سوپ خوری



03e15485-0839_.jpg

دستور تهیه مارمالاد سیب کاراملی:

سیب ها را خرد کنید و هسته وسط آن را در بیاورید.سیب خرد شده را به همراه آب سیب در یک قابلمه گود 10 لیتری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت نیم ساعت سیب ها بپزند.

بعد از اینکه سیب پخت آن را داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا له و پوره ای شود.

دوباره سیب له شده را به قابلمه برگردانید و به همراه شکر ، شکر قهوه ای ، پودر دارچین ، آب لیمو و پودر دارچین روی حرات ملایم قرار دهید تا بجوشند و غلیظ شود.

مارمالاد سیب کاراملی درست شده و داغ را در شیشه های مربای نیم لیتری بریزید و کمی از سر آن را خالی نگه دارید و در پوشش را محکم ببندید.

قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد شیشه های مربا را داخل قابلمه به مدت 5 دقیقه قرار دهید و بعد بیرون بیاورید تا سرد شوند.

مارمالاد شما آمادست و میتوانید از آن استفاده کنید.



8aadd468-dfa9_.jpg

نکات تکمیلی در مورد مارمالاد سیب

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
مارمالاد سیب را می توانید در وعده میان وعده - سرو کنید .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده
این مطلب مفید بود ؟201