مواد لازم برای کیک بادام زمینی
- آرد :50 گرم
- بادام زمینی :75 گرم
- بیکینگ پودر :3/4 قاشق چایخوری
- کره :90 گرم
- شکر:100 گرم
- تخم مرغ :3 عدد
- رنده پوست پرتقال یا اسانس پرتقال :کمی
- پرتقال خونی :2 تا 3 عدد
طرز تهیه کیک بادام زمینی
ابتدا قالب پای را با کره چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید، پرتقال ها را پوست گرفته و حلقه ای برش بزنید و کف قالب بچینید.
کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شده و کرمی رنگ شود.
در مرحله بعد تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هر کدام را بخوبی هم بزنید تا با مواد ترکیب شوند، سپس اسانس یا پوست رنده شده پرتقال را بریزید و هم بزنید.
پودر بادام زمینی را با آرد و بکینگ پودر مخلوط نموده و الک کنید، سپس به مواد قبلی افزوده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
مایه کیک را روی پرتقال های داخل قالب بریزید و برای نیم ساعت در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
نکات تکمیلی در مورد کیک بادام زمینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
کیک بادام زمینی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402