مواد لازم برای سس سفید
- کره : 60 گرم
- آرد : 4 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتری) یا 36 گرم هر قاشق آرد 9 گرم وزن دارد.
- شیر : 500 میلی لیتر
- استاک مرغ ( سوپ مرغ آماده و بصورت قرص) یک چهارم یک قرص در یک قاشق غذاخوری آبجوش حل شود در صورت امکان
- برگ بو یک برگ
- خامه 3 قاشق غذاخوری، 45 گرم

طرز تهیه سس سفید
ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.وقتی کره در حال ذوب شدن است آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی مخلوط آرد و کره کف کردند آن را از روی حرارت بردارید.
شیر و یک قاشق غذاخوری از استاک مرغ را به همراه برگ مو به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید تا کاملا باهم مخلوط شوند.
مجددا تابه را روی حرارت قرار دهید تا مواد غلیظ شوند و حالت سس به خود بگیرند و کشدار شوند.
بعد از غلیظ شدن سس آن را از روی حرارت بردارید و در صورت تمابل به آن خامه به همراه مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید.
سس سفید شما آماده است و باید هنگام سرو کردن در کنار غذا برگ مو را از آن خارج کنید.

نکات تکمیلی در مورد سس سفید
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز