آموزش طرز تهیه کیک کرم کارامل ی با جزئیات کامل
کیک کرم کارامل ی که به آن فلن کیک می گویند، یکی از کیک های خوشمزه سوئدی است که کمتر کسی را می توان یافت عاشق طعم بی نظیر آن نباشد و ترکیب کارامل و کیک شکلاتی را دوست نداشته باشد. این کیک که بیشتر به عنوان یک دسر محبوب کاربرد دارد را می توانید در خانه با فر و یا حتی بدون فر راحت و آسان تهیه نمایید. پیشنهاد می کنیم برای تهیه این کیک کاراملی خوشمزه به روش آشپزخانه نمناک عمل کنید.
مواد لازم برای تهیه کارامل:
مواد لازم | میزان لازم |
کرم کارامل | یک بسته |
شیر | دو لیوان |
پودر ژلاتین | یک قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای تهیه کیک:
مواد لازم | میزان لازم |
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | یک لیوان فرانسوی |
شیر | نصف لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
آرد قنادی | یک و نیم لیوان |
بکینگ پودر | یک قاشق مرباخوری |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |

طرز تهیه کارامل:
- قالب دلخواه خود را انتخاب کنید.
- قالب را کمی چرب کنید.
- سس کارامل داخل بسته را درون قالب ریخته و آن را کنار بگذارید.
- داخل قابلمه ای پودر کارامل و دو لیوان شیر و یک قاشق غذاخوری ژلاتین را بریزید و مخلوط کنید.
- قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
- یک دقیقه بعد از جوش آمدن شیرو... آنها را درون قالب روی سس کارامل بریزید.
- قالب را به مدت 1 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

طرز تهیه کیک:
- 3 عدد تخم مرغ را با هم زن بزنید تا از لختگی خارج شود.
- شکر و وانیل را به تخم مرغ اضافه نموده و هم بزنید تا کرم رنگ شود.
- شیر و روغن را به باقی مواد اضافه و یک دقیقه هم بزنید.
- ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کنید.
- مخلوط آرد الک شده را در سه مرحله به مواد مایع بیافزایید.
- مواد کیک را روی کارامل آماده شده بریزید.
- داخل قابلمه به اندازه جایی که کارامل است، آب جوش بریزید.
- قالب را درون قابلمه ای که در آن آب جوش ریخته اید، قرار دهید.
- درب قابلمه را دم کنی بگذارید و به مدت 45 دقیقه اجازه دهید با شعله کم کیک آماده شود.
- برای تهیه این کیک در فر قالب کیک را داخل یک قالب با محتوای آب جوش با گنجایش و ارتفاع بیشتر قرار دهید سپس دو تا قالب که در داخل هم قرار گرفته اند را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید زمان را روی 60 دقیقه و حرارت 180 تنظیم کنید.
- بعد از اماده شدن کیک را با خلال دندان چک کنید تا از پخت آن اطمینان یابید.
- قالب کیک را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و پس از خنک شدن سلفون بکشید و بمدت 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کارامل مجدد بسته شود.
- بعد از گذشت 8 ساعت لبه های کیک را با کارد آزاد کرده وته ظرف را در آب جوش گذاشته وفورا بردارید وداخل ظرف برگردانید.
- فلن کیکتان را تزئین و نوش جان کنید.

نکته:
- برای تهیه این کیک خوشمزه باید از یک قالب میان تهی به همراه کرم کارامل استفاده کنید.
- برای تهیه کیک توجه نمایید بیش از حد آب جوش درون قابلمه یا قالب دوم نریزید زیرا ممکن است وارد کیک گردد.
- دما در فرهای مختلف متفاوت است بنابراین برای اطمینان از پخت کیک با خلال دندان آن را چک کنید.
- برای خارج نمودن کیک از فالب آن را بیش از حد درون آب جوش نگذارید زیرا ممکن است کارامل آب شود.
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی فال روزانه سه شنبه 6 دی 1401 | فال امروز | فال روز