مواد لازم رولت دارچین
- آرد :3 لیوان
- شیر خشک :3 قاشق سوپخوری
- آب گرم:نصف لیوان
- تخم مرغ :2 عدد
- شکر:نصف لیوان
- خمیر مایه :2 قاشق سوپخوری
- روغن مایع :3/1 لیوان
- نمک:نصف قاشق چایخوری
مواد داخل رولت
- کره:100 گرم
- پودر دارچین :به مقدار لازم
- مغز گردوی نرم شده:به مقدار لازم
- شکر:به مقدار لازم
- زرده تخم مرغ :1 عدد
مواد لازم برای تهیه کرم
- شیرخشک :3 قاشق غذاخوری
- آب :نصف لیوان
- شکر:1 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو:3 قاشق غذاخوری
- شکلات مایع در صورت تمایل :2 قاشق غذاخوری
رولت دارچین در فر خانگی
طرز تهیه خمیر رولت دارچین
ابتدا دو عدد تخم مرغ را در کاسه بزرگی بشکنید و با روغن، نمک، شیر، شکر و خمیر مایه مخلوط نمایید. در ادامه آب گرم را به تدریج اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید تا خمیر درست شود.
سپس خمیر را ورز داده تا جایی که صاف و یکدست گردد. روی خمیر را با یک لایه پلاستیک بپوشانید و آن را برای دو ساعت در محیطی گرم قرار دهید تا استراحت کرده و حجم آن دو برابر شود.
بعد از دو ساعت خمیر ور آمده را روی یک سطح صاف قرار داده و آن را به کمک وردنه باز کنید و به شکل یک مستطیل در آورید. در ادامه کره را آب کرده و با یک برس روی خمیر بمالید .
سپس دارچین ، مغز گردو، شکر و زرده را با هم مخلوط نموده و روی خمیر بکشید تا بخوبی همه جای آن را بپوشاند. حالا خمیر را رول کرده و آن را در اندازه های یکسان برش دهید.
سینی فر را با فویل بپوشانید و روی آن را چرب کرده و کمی آرد بپاشید. رولت ها را داخل سینی بچینید و آن را در فری که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم شده برای 25 دقیقه بپزید.
در این فاصله همه مواد کرم را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت بگذارید تا با هم مخلوط شده و به غلظت برسد، سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شود.
بعد از این که رولت های دارچینی پخت آن را از فر بیرون آورده و در ظرف مورد نظر بچینید، سپس کرم کاکائو را روی آن بریزید و سرو نمایید.
پخت رولت دارچین
نکات تکمیلی در مورد رولت دارچین
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
رولت دارچین را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال